Nyt nummer af Offentlig Ledelse på gaden

Offentlig Ledelse nr. 4-2016

Årets sidste udgave af Offentlige Ledelse har ramt 5.000 offentlige velfærdslederes postkasser – denne gang med både tankestof og værktøjsartikler.

Vi sætter fokus på ledere der lykkes: Hvad kendetegner de ekstraordinært dygtige offentlige ledere? Og hvordan har deres kompetencer forandret sig de seneste ti år? Det analyserer en kommunal direktør og en CBS-forsker.

Vi sætter også fokus på forandringsledelse, der lykkes: Tre kommunale aktører fortæller, hvilke vilkår og overvejelser, som ligger bag tre forandringsprojekter i deres respektive kommune, og hvad forandringsledelse kræver af lederen – og medarbejderne. Læs med her.

I afdelingen for praktiske værktøjer præsenterer en ny, men enkel model til feedback – et felt, mange ledere gerne vil blive bedre til. Og vi har gode tips til at blive en bedre forhandler som leder – ved at sikre sig, at mandatet er på plads, inden forhandlingen går i gang. Se her.

Den digitale udvikling udfordrer mange ledere. Vi har bedt en ekspert og to praktikere fortælle, hvordan man bedst begår sig i den teknologiske udvikling – det gælder både digitaliseringen af de offentlige ydelser og de sociale medier, som fx Facebook. Klik her.

Og så har vi tips til, hvordan man bedst leder højt begavede medarbejdere, som stiller andre krav og har andre behov end flertallet af medarbejdere.