20 år med Hus Forbi … næsten

Hus Forbis 20 års jubilæumsskrift

I disse dage uddeler Hus Forbis sælgere et gratis jubilæumsskrift i anledning af avisens og projektets 20 års jubilæum – for Hus Forbi er så meget mere end ‘bare’ en gadeavis. I jubilæumsskriftet er der blandt andet interview med de redaktører, som har haft deres virke på avisen i årenes løb. Jeg er en af dem. 

Jeg skrev min første artikel til Hus Forbi i 1997 – om misbrug. Og i de efterfølgende 12 år var jeg tæt knyttet til avisen, projektet, organisationen og sælgerne, både som journalist, vikarierede redaktør, redaktionssekretær og pressechef for Hjemløselandsholdet i gadefodbold i en periode.

Det er et projekt, som har betydet meget for min dannelse som journalist og menneske, og arbejdet med og rundt om avisen har givet  stor næring til min ‘sociale åre’.

Så køb avisen og få jubilæumsskriftet, næste gang du ser en Hus Forbi-sælger på din vej.

IMG_0277

Der er interview med alle tidligere redaktører af Hus Forbi i jubilæumsskriftet.

IMG_0278

Hus Forbis 20 års jubilæumsskrift uddeles gratis, når man køber avisen af en sælger på gaden i denne måned.